MENÜ
İstanbul 16/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANADOLUJET'TEN TURİZM HAMLESİ
Seyahat Rotası
31 Mart 2021 Çarşamba 14:42

ANADOLUJET'TEN TURİZM HAMLESİ

AnadoluJet, 2021 yaz döneminde turizm odaklı yurt dışı uçuşlarını artırarak Avrupa ve Orta Doğu’daki 19 yeni noktadan Antalya, Dalaman ve Bodrum’a haftalık 102  sefer düzenleyecek

AnadoluJet, ülke turizmine katkı sağlamak amacıyla Akdeniz’in turizm başkenti Antalya’ya 11 ülke, 16 şehirden haftalık 70 frekans uçuş gerçekleştirecek. Hannover, Hamburg, Bremen, Köln ve Stuttgart’tan oluşan 5 nokta ile en fazla uçuş gerçekleştirilen ülke Almanya olurken; Saraybosna, Üsküp, Birmingham, Londra, Köln ve Tel Aviv’den düzenlenecek haftalık 7’şer frekansla sırayı Bosna Hersek, Makedonya, İngiltere, Sırbistan ve İsrail izleyecek. Antalya’nın eşsiz deniz ve kumsalıyla buluşmak isteyen turistler için ayrıca Zürih, Brüksel ve Beyrut’tan 4’er, Amsterdam, Prag, Hamburg ve Hannover’den 3’er, Sofya’dan 2, Bremen ve Stuttgart’tan ise 1’er sefer icra edilecek.

AnadoluJet’in Turizm hamlesi kapsamında, Dalaman Havalimanı’na Londra Stansted ve Birmingham’dan haftalık 7’şer, Kiev’den 4, Beyrut’tan 3, Odessa ve Amsterdam’dan 2’şer olmak üzere haftalık 25 frekans uçuş planlanırken; Mavi bayraklı koylarıyla yabancı turistlerin ilgi odağı olan Bodrum Havalimanı’na ise Saraybosna, Beyrut ve Amsterdam’dan 2’şer ve Priştine’den 1 olmak üzere haftalık 7 sefer planlanacak.

İlker Aycı “AnadoluJet Kanat Açtıkça Ülke Turizmimiz Uçuşa Geçecek.”

AnadoluJet’in turizm odaklı uçuşları ile ilgili görüşlerini bildiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi İlker Aycı; “Akdeniz bölgemiz eşsiz doğası, koyları, plajları ve konaklama imkânları ile pandemi öncesine kadar başta Avrupa ve Orta Doğu’da olmak üzere yabancı turistler için cazibe merkeziydi. Birlikte yaşamayı öğrendiğimiz Kovid_19 pandemisi sonrası güneş yeniden doğduğunda ise ülkemiz turizminin eskiye göre daha canlı olduğunu göreceğiz. Gerek salgınla başarılı mücadelemiz gerekse de sunduğumuz güvenli turizm olanakları ülkemizi yeni dönemde bölgenin en çok tercih edilen turizm merkezi konumuna taşıyacaktır. Bu noktada, yeni stratejisiyle kapılarını dünyaya açan AnadoluJet markamız yurt dışı uçuşlarıyla önemli bir sorumluluk üstlenecek. İnanıyoruz ki AnadoluJet’i turizmin katalizörü olarak konumlandıran yeni rotalarımız sayesinde başarılı markamız kanatlandıkça turizmimiz uçuşa geçecektir." dedi.

Türkiye’nin eşsiz güzellikteki şehirlerini keşfetmek isteyen turistler, Orta Doğu’dan Avrupa’ya geniş bir coğrafyadan icra edilecek seferler ve AnadoluJet misafirperverliğiyle seyahatlerini gerçekleştirebilecek.

AnadoluJet, 2021 yaz sezonunda uçmayı planladığı yeni rotalarının biletlerini satışa sunmakla birlikte, yılsonuna kadar alınan biletlerde cezasız değişiklik hakkı sunuyor. Ayrıntılı bilgi için www.anadolujet.com web sitesini ziyaret edebilir, satın aldığınız biletler üzerinde iptal, iade ve değişiklik haklarınızla ilgili ayrıntılı bilgi için “Esnek Bilet Hakları” sayfasını inceleyebilirsiniz.

AnadoluJet, yolcularının ve uçuş ekibinin sağlıklı ve güvenli bir seyahat gerçekleştirebilmeleri için yüksek standartlardaki hijyen önlemlerini düzenli olarak uygulamaktadır. Detaylı bilgiye https://www.anadolujet.com/tr/kurumsal/haberler-ve-duyurular/guvenli-seyahat-standartlarimiz linkinden erişebilirsiniz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule