MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANADOLUJET ERBİL UÇUŞLARINA BAŞLADI
Türkiye'den
21 Mart 2019 Perşembe 14:22

ANADOLUJET ERBİL UÇUŞLARINA BAŞLADI

AnadoluJet, bugün Gaziantep ve Diyarbakır’dan Erbil uçuşlarına başladı

Türk Hava Yolları’nın alt markası  AnadoluJet, bugün Gaziantep ve Diyarbakır’dan Erbil uçuşlarına başladı. Her iki şehirden  Erbil’e  bugün başlayan karşılıklı uçuşları için bilet fiyatları  açılışa özel  99 dolardan  başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

AnadoluJet’in Erbil seferleri için düzenlenen açılış töreninde konuşan Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar ve Anadolu Jet Başkanı Şamil Karakaş  “37 uçaklık filosu, Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuşlarıyla tüm Türkiye’yi birbirine bağlayan AnadoluJet markamızın Diyarbakır – Erbil ve Gaziantep – Erbil uçuşlarını başlatmasından mutluluk duyuyoruz. Anadolu’nun bu iki önemli şehrinden tarihi ve doğa güzellikleri ile öne çıkan Erbil’e başlattığımız uçuşlar ile şehirler ve kültürler arasında köprü kurma görevini sürdürmeye devam ediyoruz. Bu uçuşların bölgedeki ticari ilişkilerin gelişmesinde ve büyümesinde büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.” dedi.

Erbil, dünyada bilinen en eski yapılardan birine, 2014 yılında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmiş olan tarihî Erbil Kalesi’ne ev sahipliği yapıyor. Aynı yıl Arap ülkeleri Kültür ve Turizm Başkenti ilan edilen Erbil, mutfağı, festivalleri ve doğal güzellikleri ile keşfedilmeyi bekliyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule