MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANADOLU HAVALİMANLARINDA YÜZLER GÜLÜYOR
Türkiye'den
10 Mayıs 2018 Perşembe 11:59

ANADOLU HAVALİMANLARINDA YÜZLER GÜLÜYOR

İlk çeyrek sonuçlarıyla Avrupa’nın zirvesine yerleşen İstanbul ve Antalya havalimanlarının yanı sıra Anadolu’daki havalimanlarında da nisan ayı yolcu rakamları yüzleri güldürüyor

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Anadolu’daki bazı havalimanlarında nisan ayı rakamlarını paylaştı.

Ocak’ın verdiği bilgiler şöyle:

“Atatürk, Esenboğa, Adnan Menderes gibi her ay rekordan rekora koşup Avrupa'nın zirvesine yerleşen havalimanlarımız yanında Anadolu’daki diğer havalimanlarımızın da nisan ayı yolcu trafiği istatistikleri yüz güldürüyor. Uzakları yakın edip sevenleri kavuşturan Anadolu’nun dört bir yanındaki modern havalimanlarımızın bazılarında hizmet verilen yolcu sayısını sunmak istiyorum sizlere.

‪2018 yılı nisan ayı yolcu trafiği; 2017 yılı nisan ayına göre, Muş Havalimanı’nda yüzde 20 artışla 37.036, Kahramanmaraş Havalimanı’nda yüzde 26 artışla 32.653, Hakkâri Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda yüzde 32 artışla 18.922, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda yüzde 36 artışla 34.698, Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda yüzde 39 artışla 24.891 olarak gerçekleşti.

Bu muhteşem sonuçları elde etmemizde katkısı olan, DHMİ’yi küresel havacılığın parlayan yıldızı haline getiren tüm çalışma arkadaşlarıma ve ilgili kuruluş çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule