MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ALMANYA-TÜRKİYE UÇUŞLARI BAŞLAYACAK MI
Havacılık Haberleri
28 Mayıs 2020 Perşembe 11:18

ALMANYA-TÜRKİYE UÇUŞLARI BAŞLAYACAK MI

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, 15 Haziran'dan itibaren Almanya'dan Avrupa Birliği’ne uçuşların tekrar başlayacağını söyledi

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, koronavirüs salgınına karşı konulan seyahat yasaklarının gevşetilmesiyle ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Maas, 15 Haziran’dan itibaren Almanya’dan Avrupa Birliği (AB) ülkelerine konulan uçuş yasağının kaldırılacağını söyledi. Maas, AB dışında üçüncü ülkelerle de uçuşların yeniden başlaması için uğraştıklarını kaydederek, söz konusu çalışmaların Türkiye’yi de kapsadığını belirtti.

"TÜRKİYE'DE PLAJLARDA VE OTELLERDEKİ KURALLARA BAKILACAK"

Uçuş yasaklarının kaldırılması kararının Türkiye’deki koşullarla ilintili olduğunu dile getiren Maas, Türkiye'deki plajlarda ve otellerde koronavirüse karşı uygulanan kurallarına, enfeksiyon sayılarına bakacaklarını söyledi.

Maas, seyahatleri tekrar başlatmakla birlikte, yolculuk yapan insanları korumak istediklerini de belirtti. “Türkiye'de çok sıkı önlemler alındığını” ifade eden Maas, hükümet yetkilileriyle seyahat konusunda görüşmelerde bulunacaklarını aktardı.

Cumhuriyet

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule