MENÜ
İstanbul 10/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ALMANYA'DA ÜÇ KENTE DAHA UÇACAK
Seyahat Rotası
25 Ağustos 2020 Salı 14:41

ALMANYA'DA ÜÇ KENTE DAHA UÇACAK

SunExpress, Antalya’dan Almanya’da 3 şehre daha uçmaya başlıyor

Türkiye’deki uçuş yasaklarının kaldırılmasının ardından hem iç hem dış hatlarda Antalya’dan uçuş düzenleyen ilk havayolu olan SunExpress, Eylül ayında Antalya’dan iç hatlarda 7, dış hatlarda ise 21 destinasyona uçuş sunuyor.

SunExpress, Almanya güzergâhında 3 Eylül itibarıyla Leipzig ve 6 Eylül itibarıyla Saarbrücken uçuşlarına yeniden başlarken, 15 Eylül’den itibaren haftada iki kez Bremen’e sefer sunacak. Almanya’nın popüler destinasyonları Köln, Düsseldorf, Hannover, Hamburg, Berlin, Frankfurt, Stuttgart ve Münih’e günlük uçuşlarını Eylül ayında da sürdürecek olan SunExpress, Nuremberg’e haftada 4, Münster’e ise haftada 2 kez sefer düzenleyecek.

Almanya dışında ise Londra, Amsterdam, Paris, Viyana, Brüksel, Basel de dahil olmak üzere Avrupa’nın toplamda 8 kentine uçuşlarına Eylül ayında da devam eden havayolu, Antalya’dan bu kentlere direkt tarifeli sefer sunuyor.

İç hat uçuşları çerçevesinde Eylül’de Antalya’dan Adana’ya haftada 11, Diyarbakır’a 10, Van’a 7, Gaziantep’e 6, Trabzon ve Samsun’a 3 ve Kayseri’ye 2 kez uçuş düzenlemeye devam edecek olan SunExpress, İzmir’e ise hafta içi günde 2, hafta sonu ise günde 3 sefer sunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule