MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIRBUS DA “BULUT”U SEÇTİ
Dünyadan
17 Ekim 2018 Çarşamba 07:46

AIRBUS DA “BULUT”U SEÇTİ

Maliyeti düşürmek, güvenliği artırmak ve zamandan tasarruf etmek için Google Cloud servisini kullanan dev firmalar arasında Airbus da yer alıyor

Dev şirketler artık elektrik hizmeti alır gibi teknoloji servislerine kullandığı kadarını ödeyecek. Maliyeti düşürmek, güvenliği artırmak ve zamandan tasarruf etmek isteyen Airbus, SAP, Carrefour gibi şirketler, Google Cloud servislerini kullanmaya başladığını açıkladı.

Bulut teknolojisi, şirketlerin en çok şikâyet ettiği performans, maliyet, güvenlik ve hız problemlerini çözüyor. Türkiye'de çok konuşulan ancak büyük şirketlerin tümüyle yatırım yapmaktan kaçındığı bulut teknolojisi platformuna Avrupalı dev şirketler yatırım yapmaya başladı. Londra'da Next 2018 Cloud etkinliğinde bir araya gelen 8 bin katılımcı, bulut ve yapay zekâ teknolojilerini konuştu. 150 yıl önce kurulan Telegraph gibi medya kuruluşları, 3 boyutlu modellemeler kullanan tasarımcılar, Airbus, Carrefour ve SAP gibi dev şirketler Avrupa'nın en büyük bulut teknoloji etkinliği Google Cloud Next 2018'de bir araya geldi. İş dünyasından yöneticiler, geliştiriciler ve bilgi teknolojisi profesyonellerinden oluşan katılımcılar, 125 farklı toplantıda deneyimlerini paylaştı.

Timur SIRT-Sabah

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule