MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIR FRANCE’TAN İSTANBUL’DA KIŞ KEYFİ
Türkiye'den
11 Şubat 2019 Pazartesi 11:42

AIR FRANCE’TAN İSTANBUL’DA KIŞ KEYFİ

Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France, Four Seasons Hotel İstanbul’un büyüleyici kış masalına ortak oluyor

İstanbul Boğazı manzarasına sahip terasa kurulan 'Kış Şehri'nde buz pisti ve ışıklarla donatılmış etkinlik alanında yerini alan Air France, renkli kış bahçesi konseptiyle misafirlerine sürpriz hediyeler, uçak bileti fırsatı ve oyunlar ile içleri ısıtan bir eğlence sunuyor.

Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Air France şubat ayı boyunca Four Seasons Hotel İstanbul’un Kış Şehri’nde kış ruhunu ve sürpriz hediye kazanma fırsatları sunuyor. Her gün 12.30 – 21.30 saatleri arasında her yaşta konuğunu kış bahçesi konseptindeki eğlenceli standında ağırlayan Air France, her hafta çekiliş ile Avrupa’ya hediye uçak bileti, sürpriz hediyeler ve tüm misafirlerine oyunlarıyla sınırsız eğlence hakkı veriyor.

Kış Şehri’nde konumlanan görkemli buz pisti, özel ısıtıcılı iglolar, müzik eşliğinde renkli gösteriler ve sokak lezzetleri ile unutulmayacak bir kış masalı ziyaretçilerle buluşuyor. Eğitmenlerin bulunduğu ve özel ders imkanlarının sunulduğu buz pateni keyfinden sokak lezzetlerine, damaklarda şölen yaratan yiyeceklerden müzik eşliğinde geçirilecek eğlence dolu saatlere kadar konuklara birbirinden keyifli aktiviteler sunuluyor.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule