MENÜ
İstanbul 13/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIR FRANCE-KLM'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
Dünyadan
3 Eylül 2019 Salı 16:47

AIR FRANCE-KLM'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Air France-KLM’den Doğu Akdeniz Bölgesine Yeni Genel Müdür...

Air France-KLM Grubu, Doğu Akdeniz Bölgesi’nin yeni  Genel Müdürü Stefan Vanovermeir, Türkiye, Yunanistan, Kıbrıs, İtalya, Malta, Arnavutluk ve İsrail ülkelerinden sorumlu olarak göreve geldi.

Stefan Vanovermeir. Doğu Akdeniz Bölgesi Genel Müdürlük görevini, Air France-KLM’in Satış Politikaları Başkan Yardımcısı Jérôme Salemi’den devraldı.

Havacılık sektöründe zengin bir mesleki deneyimi olan Vanovermeir, 1999'dan bu yana Air France bünyesinde dağıtım ve fiyatlandırma bölümlerinde çalıştı. 2005'ten 2007'ye kadar Kore'de Ticari Direktör olarak görev yapmasının ardından, 2015'te Japonya, Kore ve Yeni Kaledonya ülkeleri için Air France-KLM Genel Müdürü olarak Asya'ya döndü.

7 ülkeden ve 18 havalimanından sorumlu olacak

Doğu Akdeniz Bölgesi yeni Genel Müdürü Vanovermeir, “Bu yeni heyecanlı göreve yalnızca Avrupa'da değil, küresel düzeyde de en önemli delegasyonlardan birinde başlamaktan memnuniyet duyuyorum. Air France-KLM Grubu’nun Doğu Akdeniz ülkelerindeki hedefi, varlığını giderek daha fazla güçlendirmek, iş ve tatil amaçlı seyahat edenler için tercih edilen seçenek haline gelmektir" dedi.

Öte yandan 7 ülkeden, (Türkiye, Yunanistan, Kıbrıs, İtalya, Malta, Arnavutluk ve İsrail) haftada 500’den fazla uçuşu olan 18 havalimanından ve 250’den fazla çalışandan sorumlu olduğunu ifade eden  Stefan Vanovermeir, görevi boyunca Roma’da bulunacak.

Eski Genel Müdür’den onur duyuyorum mesajı

Koltuğunu devreden eski Genel Müdür Jérôme Salemi ise “Büyük  profesyonellik ve motivasyona sahip Doğu Akdeniz ekibine  4 yıl yöneticilik yaptıktan sonra, Doğu Akdeniz Bölgesi’ni, Stefan Vanovermeir’in eline teslim etmekten onur duyuyorum. Vonevermeir’in karmaşık ve zorlayıcı pazarlardaki  tecrübesiyle bu bölgeye daha fazla ivme kazandıracağına inanıyorum.” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule