MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIR ASTANA'DA MARATON FIRSATI
Seyahat Rotası
3 Eylül 2021 Cuma 19:20

AIR ASTANA'DA MARATON FIRSATI

Air Astana, Almatı Maratonu 2021 için cazip fiyatlar sunuyor

İlk kez 2012 yılında düzenlenen Almatı Maratonu, bu yıl onuncu yılını kutluyor. Kazakistan'ın ödüllü havayolu şirketi Air Astana, 26 Eylül 2021'de Kazakistan'ın güneyindeki metropolde yapılacak bu yarışa katılanlar ve seyirciler için indirimli fiyatlar sunuyor.

Air Astana web sitesinden yapılan rezervasyonlar için havayolu, Business ve Ekonomi sınıflarına mevcut tüm uluslararası ve yurtiçi uçuşlarında yüzde 15 indirim sunuyor. Almatı’ye gidiş uçuşunun 23-26 Eylül 2021 tarihleri ??arasında, dönüş uçuşunun ise 26-28 Eylül 2021 tarihleri ??arasında gerçekleştirilmesi şartı bulunuyor. Kampanyaya ulaşabilme, mevcut giriş ve aktarma koşullarını kontrol etmeleri için Air Astana web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Almatı Maratonu 2021'in rotası; Başkanlık Parkı, Almatı Finans Bölgesi ve Merkez Stadyum dahil olmak üzere şehrin önemli simge yapılarının çoğunu kapsıyor. Klasik maratonun yanı sıra 26 Eylül 2021'de tam maraton takım yarışı, yarı maraton, 10K yarışı ve Kuzey yürüyüşü yarışmaları da yapılacak. Giriş ücretlerinden elde edilen bütün gelir (kişi başı 16 USD'den başlayan fiyatlar) hayır kurumlarına bağışlanacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule