MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AIR ARABIA İZMİR'E UÇACAK
Seyahat Rotası
25 Ocak 2018 Perşembe 09:04

AIR ARABIA İZMİR'E UÇACAK

Air Arabia, Türkiye’de büyüyen uçuş ağına İzmir’i de ekledi

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın ilk ve lider düşük maliyetli havayolu şirketi olan Air Arabia, 27 Haziran 2018 tarihinden itibaren BAE ile İzmir’i birbirine bağlayan ilk havayolu şirketi olarak uçuşlarına başlayacak.

BAE havayolu şirketi Air Arabia; İstanbul, Antalya, Bodrum ve Trabzon’dan sonra, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olan İzmir’i de Türkiye’deki beşinci noktası olarak uçuş ağına ekliyor.

İzmir direkt uçuşları, Çarşamba ve Cumartesi günleri Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan (SHJ) saat 21:05’de hareket ederek, ertesi gün 0050’de İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havaalanı’na varacak. Dönüş uçağı ise Perşembe ve Pazar günleri saat 01: 30’da İzmir’den hareket edecek ve saat 06.50’da Sharjah’a inecek.

Air Arabia Grup CEO'su Adel Al Ali, “Türkiye; kültürü, tarihi, doğası ve sosyal dokusu ile her dönem çok fazla ilgi çeken bir ülke olmuştur. İzmir’i Türkiye’de beşinci uçuş noktamız olarak ilan etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Air Arabia’nın amacı,  yolculara her zaman uygun fiyatlı seyahat seçenekleriyle yeni yerleri keşfetme imkânı sunmaktır. İzmir’e yapılan bu yeni uçuş ile BAE ve tüm Körfez Ülkeleri sakinleri tatillerinde ziyaret edebilecekleri heyecan verici bir yeri daha tanıyacaklar.” dedi.

Air Arabia şu anda Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da bulunan beş merkezinden 140’ı aşkın rotaya uçuş gerçekleştiriyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule