MENÜ
İstanbul 16/24
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AHL'DE KUŞ UÇURTULMUYOR
Röportaj
2 Kasım 2007 Cuma 18:21

AHL'DE KUŞ UÇURTULMUYOR

Atatürk Havalimanı’nda bugün olağanüstü önlemler alındı. Normal günlerde görülmeyen bu önlemler kim ve niçin alındı? İşte cevabı…

İstanbul Atatürk Havalimanı bugün güvenlik tedbirlerinin en üst düzeye çıkarıldığı tarihi günlerinden birini yaşıyor. Bu tedbirlerin iki nedeni var. Birincisi Irak'a komşu ülkeler toplantısı çerçevesinde İstanbul'a gelen Dışişleri Bakanları ve heyetleri ile ülke temsilcileri. İkincisi ise ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’in da Ankara’dan sonra İstanbul’a gelecek olması.

Bu iki önemli etkinlik nedeniyle Atatürk Havalimanı ve çevresindeki güvenlik önlemleri de en üst düzeye çıkarıldı. Havalimanı ve çevresinde deyim yerindeyse adeta kuş uçurtulmadı.

 

19 ülkeden gelen Dışişleri Bakanları ve heyetleri için Devlet Konuk Evi çevresindeki önlemler sabah saatlerinden itibaren alındı. Havalimanına giriş kapısında kontroller sıklaştırılırken, havalimanı ve çevresi havadan da polis helikopteri tarafından sürekli izlendi. Otoparklara giriş yapan ve terminallere yolcu getiren bütün araçların altları arandı. Olayı takip edecek olan gazeteciler dahil bütün personel üst aramasından geçirilirdi. Binaların çatılarına ise Özel Harekat Timleri yerleştirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule