MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ACENTELERE ‘YAZA MERHABA’ DAVETİ
Havacılık Haberleri
6 Temmuz 2018 Cuma 16:03

ACENTELERE ‘YAZA MERHABA’ DAVETİ

Lufthansa, seyahat acentaları ile Yaza Merhaba davetinde buluştu

Lufthansa Grup Havayolları, seyahat acentaları temsilcileri ile bir araya gelerek 5 Temmuz 2018 Perşembe günü Fairmont Quasar İstanbul’da Yaza Merhaba daveti düzenledi. Yaklaşık 300 kişinin katılımı ile gerçekleşen davette Lufthansa Grup yetkilileri, seyahat acentaları temsilcileri ve sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi.

İkramlar ve sürpriz hediyeler eşliğinde geçen etkinlikte İstanbul manzarasının keyfini çıkaran misafirler, Lufthansa Grup Havayolları yetkilileri ile bir araya gelerek ‘yaza merhaba’ dedi. Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, “Skytrax tarafından 5 yıldızlı hava yolu ve Avrupa’nın en iyi hava yolu seçildik. Lufthansa Grup, Türkiye’de haftada 83 uçuş gerçekleştiriyor. Yolcu taşımacılığının yanı sıra Lufthansa Cargo, Lufthansa Technik, uçak içi ikram şirketi LSG Sky Chefs ve çağrı merkezimiz de dahil olmak üzere Türkiye’de 650’nin üzerinde Lufthansa Grup çalışanı ile kocaman bir aileyiz” dedi.

Gecede, geçtiğimiz bir sene boyunca en iyi performans gösteren Lufthansa Türkiye çalışanlarının yanı sıra seyahat acentelarına da çeşitli kategorilerde ödüller takdim edildi. Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, “Lufthansa Grup Türkiye satışlarının %70’ini acentalar ile gerçekleştiriyoruz yani başarımızın 3’te 2’sini sizlere borçluyuz. Sizin de katkılarınız sayesinde çok iyi bir yıl geçirdik. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için ve aynı zamanda da bu güzel akşamda bizlerle bir araya geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule