MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD’DEKİ YENİ UÇUŞ NOKTASI BELLİ OLDU
Dünyadan
1 Kasım 2018 Perşembe 15:01

ABD’DEKİ YENİ UÇUŞ NOKTASI BELLİ OLDU

Singapur Havayolları’nın ABD'deki yeni direk uçuş noktasi Seattle

Seattle, Singapur Havayolları’nın, ABD’deki beşinci uçuş noktası oldu. Yeni uçuşların gelecek yıl başlayacak olması sebebiyle Singapur’dan yapılacak dördüncü direkt uçuş olacak.

Singapur-Seattle arası direkt uçuşlar 3 Eylül 2019 tarihinde hizmete girecek. Önce haftada 3 sefer düzenlenecek ve Ekim 2019 tarihinden itibaren haftada dörde çıkarılacak. Uçuşlarda 42 Business Class, 24 Premium Economy Class ve 187 Economy Class koltuğa sahip  Airbus A350-900 uçağı kullanılacak.

İlgili ülke yetkililerin onaylarına istinaden, SQ28 uçuşları ilk önce Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 09.25’te Singapur’dan kalkacak ve aynı gün saat 09.05’te Seattle’a ulaşacak. (hepsi yerel saatle). SQ27 olarak yapılacak geri dönüşler, her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 10.40’ta Seattle’dan hareket edecek ve ertesi gün saat 17.30’da Singapur’a varacak. Ekim 2019’dan itibaren, SQ28 ve SQ27 uçuşu Her Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek.

Singapur Havayolları CEO’su Goh Choon Phong, “Yeni direkt uçuşumuz olan Seattle, ABD pazarındaki önemli faaliyetleriimizi genişletme ve uçuş ağımızı büyütme amacımızın bir göstergesidir. Yeni hizmetler aynı zamanda, Güneydoğu Asya, Güney Asya, Okyanusya gibi kilit pazarlardan Kuzey Amerika’ya yönelik olarak, müşterilerimize daha hızlı ve uygun erişim sunarak, Singapur merkezini daha da güçlendirecek” açıklamasında bulundu.

‘ZÜMRÜT ŞEHİR’

Güçlü ve çeşitlilik arz eden ekonomisiyle Seattle, ABD’nin en hızlı büyüyen şehirlerinden biri konumunda. Seattle, geniş sayıda büyük ABD kuruluşlarının merkezlerine ev sahipliği yapmakta ve yeni iş girişimleri konusunda popüler bir buluşma yeri.  Seattle aynı zamanda istihdam açısından da yukarı sıralarda yer almakta ve nüfusu giderek artmakta. “Zümrüt Şehir” olarak tanınan Seattle, yemyeşil ormanları, parkları, hareketli sanat, kültür hayatı ve Alaska gezilerine açılan kapı olarak aynı zamanda popüler bir turizm şehri.

Yeni Seattle uçuşları, Singapur Havayolları’nın halihazırdaki Houston, Los Angeles, New York (hem JFK, hem de Newark Havaalanları) ve San Francisco uçuşlarını tamamlayacak. Singapur Havayolları yakınlarda Singapur ve New York (Newark) arasında günlük direkt uçuşlara başladı ve yarından itibaren, Airbus A350-900ULR (ultra-long-range) uçakla, Singapur ve Los Angeles arasında direkt uçacak. Mevcut direkt San Francisco uçuşları ise 28 Kasım 2018 tarihinden itibaren haftada yediden haftada 10 uçuşa yükselecek.

Singapur Havayolları, 27 adet direkt Singapur-ABD uçuşu dahil, Aralık 2018’den itibaren, ABD’ye haftada 53 uçuş gerçekleştirecek. Yeni Seattle uçuşlarının gelecek yıl başlamasıyla beraber, ABD’ye yapılacak uçuş sıklığı haftada 57’ye ulaşacak. Biletler, çeşitli dağıtım kanalları aracılığıyla 7 Kasım 2018 tarihinden itibaren peyder pey satışa sunulacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakan
 2 Kasım 2018 Cuma 09:30
Peki Istanbul'a ne zaman yeni ucaklarlar gelecek? Artik yorgun ve eski B772 istemiyoruz istanbulda.Yeni havalimanida acildi artik model degistirmenin zamani geldi SIA.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule