MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A350 FİLOSU 52 UÇAK OLDU
Havacılık Haberleri
23 Ekim 2020 Cuma 14:44

A350 FİLOSU 52 UÇAK OLDU

Qatar Airways, üç Airbus A350-1000 daha teslim aldı

Qatar Airways, bugün teslim aldığı 3 adet Airbus A350-1000 ile filosunda bulunan A350 sayısını 52’ye çıkardı ve en büyük A350 filosuna sahip havayolu olma ünvanını korudu. Teslim alınan 3 A350-1000 de havayolunun ödüllü Business Class koltuğu olan Qsuite ile donatıldı. Bu filo Afrika, Amerika, Asya-Pasifik ve Avrupa'ya stratejik uzun mesafeli rotalarda uçacak.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker “Qatar Airways, kriz boyunca uçmayı hiç bırakmayan ve yeni uçak teslim almaya devam eden az sayıda küresel havayolundan biri. Modern, yakıt tasarruflu ve çevreci çift motorlu uçaklara yaptığımız stratejik yatırım, pandemi başından bu yana 37.000'den fazla uçuşla milyonlarca insanı evlerine güvenle götürmemize ve uçmaya devam etmemize olanak sağladı. COVID-19’un seyahat talebi üzerindeki olumsuz etkisi nedeniyle, Airbus A380 gibi büyük bir uçağı mevcut pazarda kullanmak ticari veya çevresel olarak mantıklı olmadığı için Airbus A380 filomuzu yerde tutmaya ve A350 gibi daha çevreci ve akıllıca çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Qatar Airways’in son teknoloji ürünü Airbus A350-1000 uçakları ile seyahat eden yolcular aşağıdaki ayrıcalıkların keyfini çıkarabilirler:

-Ekstra ferahlık hissi yaratan daha büyük pencerelere sahip sınıfının en geniş kabin gövdesi. Sınıfındaki en cömert özel alan ve en geniş koltuklar

-Daha fazla konfor ve daha az yorgunluk için her iki-üç dakikada bir havayı yenileyerek optimum kabin hava kalitesi sağlayan gelişmiş hava temizleme sistemi teknolojisi. (HEPA filtreleri)

-Jet lag etkilerini azaltmaya yardımcı olmak için doğal gün doğumu ve gün batımını taklit eden LED kabin aydınlatması

-Daha huzurlu bir yolculuk için, bir çift koridorlu uçaktaki en sessiz kabin

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule