Sukhoi tipi savaş uçaklarının 6 bin metre irtifada yakıt ikmali görüntüleri yayınlandı https://t.co/Ao1GhgMhPZ pic.twitter.com/AwuVNDZbO7

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) 16 Haziran 2019 "/>
MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
6 BİN METREDE YAKIT İKMALİ
Havacılık Haberleri
16 Haziran 2019 Pazar 16:04

6 BİN METREDE YAKIT İKMALİ

Sukhoi tipi savaş uçaklarının 6 bin metre irtifada yakıt ikmali görüntüleri yayınlandı

Rus Zvezda televizyonu, Sukhoi tipi iki savaş uçağının havada yakıt ikmali yaptıklarını gösteren görüntüler yayınladı. Havada yakıt ikmali, Rusya hava güçlerinin pilot eğitimi programlarında mutlaka yer alan bir işlem.

Zvezda’nın yayınladığı görüntülerde bir Su-35S ve bir Su-30SM savaş uçağının hava güçlerinin personel hazırlama programı kapsamında havada yakıt ikmali yaptıkları görülebiliyor.

Zvezda’nın haberinde, savaş uçaklarına yakıt ikmalinin, Moskova’nın 400 kilometre güneydoğusunda yer alan Lipetsk kentinin hava sahasında, 5-6 bin metre irtifada İl-78 tipi bir tanker uçağı tarafından gerçekleştirildiği bilgisi yer aldı. Ayrıca yakıt ikmali esnasında savaş uçaklarının hızının saatte 600 kilometre olduğu da kaydedildi.

Havada yakıt ikmali, Rus hava güçlerinin pilot eğitim programlarında mutlaka yer alan bir işlem. Zira havada yakıt ikmali, savaş uçaklarının, konuşlanma noktalarından çok uzaklarda görevlerini yerine getirmelerine imkan veriyor.

Sputnik

  Haberin Videosu

Sukhoi, yakıt ikmali, Rusya, savaş uçağı, havada ikmal,
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule