MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
48 SAATLİK ÖZEL İNDİRİM
Seyahat Rotası
8 Ekim 2020 Perşembe 09:29

48 SAATLİK ÖZEL İNDİRİM

Qatar Airways, 48 saatlik özel indirimle gezginleri dünyayı yeniden keşfetmeye davet ediyor

Qatar Airways, yolcularını iki günlük özel promosyondan yararlanarak dünyayı yeniden keşfetmeye davet ediyor. Yolcular, minimum yüzde 30 indirim sunan kampanyadan Doha saatiyle 8 Ekim 00:01’den 9 Ekim 23:59’a kadar yararlanabilecekler.

Bu özel promosyon döneminde yolcular ayrıca yüzde 20'ye varan indirimlerle; fazla bagaj hakkı, Oryx ve Al Mourjan yolcu salonlarına giriş, Al Maha Karşılama ve Yardım Hizmetleri gibi seyahat deneyimlerini zenginleştirecek hizmetlerden de yararlanabilirler.  Qatar Airways Privilege Club üyeleri 8 ve 9 Ekim 2020 arasında rezerve edilen biletlerden iki kat Qmil kazanacaklar. 

Ek olarak Qatar Airways, 31 Aralık'tan önce satın alınan tüm biletler için esnek rezervasyon seçenekleri taahhüdünü genişletiyor. Seyahat planlarını değiştirmesi gereken yolcular, biletlerini iki yıl süreyle açığa alabilir (saklayabilir) veya sınırsız tarih değişikliğinden faydalanabilirler. Alternatif olarak, biletlerini yüzde 10 ek değerle ileri tarihli bir seyahatlerinde kullanabilecekleri bir kupon ile değiştirebilirler. Seyahat planları dış faktörlerden etkilenen yolcular (Qatar Airways Privilege Club üyeleri için aynı kıta içinde veya üye olmayanlar için 500 mil içerisinde) varış noktasını değiştirebilirler. Ayrıca biletlerini Qmil ile değiştirebilir veya hiçbir ücret ödemeden iade edebilirler. Şartlar ve koşullar için qatarairways.com/RelyOnUs adresini ziyaret edebilirsiniz.

Qatar Airways Güneydoğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun: “Özel fiyatlarımızla, gezginlerin  seyahat tutkularına yeniden sıkıca sarılmalarını hedefliyoruz. Şimdi dünyanın sunduğu güzellikleri keşfetmenin ve yeni anılar biriktirmenin tam zamanı. Qatar Airways olarak yolcularımızı, gözlerden uzak bir plajda dinlenmeye, olağanüstü şehir manzaralarında büyülenmeye veya nefes kesici coğrafyalarda gezinmeye davet ediyoruz. Birlikte dünyayı yeniden keşfedelim, kaçırdığımız ve özlediğimiz şeylere geri dönelim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule