MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 SABIKALI UÇAK ELE GEÇİRİLDİ
Dünyadan
26 Ekim 2018 Cuma 17:12

23 SABIKALI UÇAK ELE GEÇİRİLDİ

Venezuela Cumhuriyet Başsavcısı Tarek William Saab, ülkede geçen yıldan bu yana, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 23 uçağın ele geçirildiğini açıkladı

Venezuela'nın resmi televizyonu VTV'deki habere göre, uyuşturucu ile mücadele operasyonlarına dair bilgi veren Saab, güvenlik güçlerinin düzenlediği son operasyonlarda 7'si Kolombiyalı 49 kişinin tutuklandığını kaydetti. Bu kişiler dışında 7 polis ve askerin de tutuklandığını belirten Saab, ayrıca Bolivarcı Ulusal Silahlı Kuvvetlerin 2017 yılından bu yana gerçekleştirdiği operasyonlarda, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 23 uçağın ele geçirildiği bilgisini paylaştı.

14 GİZLİ PİST

Pilotların yakalanmamak için sahte kimlik ve işaretler kullandığına değinen Saab, bu uçaklar için düzenlenmiş bazı çiftliklere el konulduğunu ve 14 gizli pistin de kullanılamaz hale getirildiğini duyurdu. Başsavcı Tarek William Saab, operasyonlarda şimdiye kadar uydu telefonları, küresel konumlama sistemi (GPS) cihazları, silah ve 2 tondan fazla kokainin yakalandığını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule