MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
''ISL'DE TESTLER BEKLEDİĞİMİZDEN BAŞARILI''
Havacılık Haberleri
2 Kasım 2018 Cuma 14:52

''ISL'DE TESTLER BEKLEDİĞİMİZDEN BAŞARILI''

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı’nda geçtiğimiz Çarşamba günü başlayan ilk uçuşları değerlendirdi

İlk seferlerin gidişatından memnun olduğunu belirten Aycı, “15 saatlik operasyon yapıyoruz, saatte iki uçuşumuz var. Bu uçuşlarla beraber en önemli şey havalimanının ilk denemelerini de gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Seferlerimizin kalitesi bakımından, zamandalığı bakımından havalimanımızın ne kadar mükemmel inşa edildiğini bir kere daha yaşıyoruz. Testler beklediğimizin şu anda çok daha üzerinde başarılı gidiyor. Daha ilk 3 gün, şimdiden bu kadar şeyi söylemeyeyim ama Allah nazar değdirmesin. Tüm denemelerde, yapılan tüm seferlerde, arka tarafta uçuşların haricinde kalan kısımlarda deneme testleri devam ediyor bir yandan. Görüyoruz ki, çalışmalarımız oralarda da iyi gidiyor. Yolcularımızı mutlu görüyoruz, çalışanlarımızı mutlu görüyoruz. Gerek pilotlarımız, gerek kabin memurlarımız, gerek teknisyenlerimiz, yer hizmetlerinde çalışan arkadaşlarım herkes büyük bir gayretle bu muhteşem mekanda görev yapıyorlar“ dedi.

Önümüzdeki günlerde seferlerin sayısı ve kalitesi böyle gitmeye devam ederse full kapasiteye de geçebileceklerini belirten Aycı, “Planlamalar yapıldı, bu planlamalara göre gideceğiz. DHMİ ile, SHGM ile, havalimanı işletmecisi ile koordinasyon içerisindeyiz. Bu koordinasyon çerçevesinde gidecek bu iş. Şu anda kafi görülüyor bu seferler çerçevesinde başlamak. Şöyle bir ay geçsin, iki aylık bir deneme süremiz var. Ondan sonra daha net konuşuruz. Ama şu anda gidişat planlamalar doğrultusunda gayet iyi. Bu başlangıç bizim için iyi bir başlangıç. Memnunuz, mutluyuz, yolcularımızın da mutluluğunu görüyoruz. Büyük başarıyla iniş yapılıyor. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Gözümüz, kulağımız, emeğimiz her şeyimiz havalimanımızda. Yeni havalimanımız, yeni yuvamız hayırlı olsun“ diye konuştu.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule