MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'den
4 Eylül 2019 Çarşamba 16:34

"GÖKLERDEKİ MEMNUNİYET"E BÜYÜK ÖDÜL

Pegasus Hava Yolları ve Yöntem Araştırma'nın "Göklerdeki Memnuniyet" adlı araştırma projesi Memnun Baykuş dalında Altın Baykuş Ödülü'ne layık görüldü

Araştırma sektörünün prestijli Baykuş Ödülleri'nde, Yöntem Araştırma tarafından Pegasus Hava Yolları için gerçekleştirilen "Göklerdeki Memnuniyet" adlı araştırma projesi, memnuniyeti en iyi ölçen araştırma projelerinin yarıştığı Memnun Baykuş dalında Altın Baykuş Ödülü'nü kazandı.

Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen yarışmada, Yontem Araştırma, gerek araştırma tasarımındaki inovatif yaklaşım, gerekse müşteri memnuniyetini tüm süreçleri ile düzenli, eksiksiz ve sürdürülebilir bir şekilde ölçmedeki başarısıyla ödüle hak kazandı. Öte yanda projenin bu başarıyı yakalamasında Pegasus Hava Yolları'nın araştırma bulgularını ve Yöntem'in aksiyon önerilerini başarılı stratejilere dönüştürerek Türkiye'de havayolu taşımacılığı alanında yeniliklere imza atmasının da payı olduğu belirtildi. 

Böylelikle Pegasus Hava Yolları, Baykuş ödüllerinin verilmeye başlandığı 2013 yılından bu yana ödül kazanan ilk özel havayolu firması oldu.

Four Seasons Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde ödülü Pegasus Hava Yolları adına Misafir Deneyimi Müdürü Demet Yarkın , Yöntem Araştırma adına Yönetici Ortak Sevim Aktulga, proje sorumlusu Araştırma Uzmanı İpek Burma ve Kıdemli Analist Levent Tokcan aldı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule