MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'den
18 Aralık 2019 Çarşamba 14:55

"GELECEK HAYALLERİ"Nİ SERGİLEDİLER

İstanbul Havalimanı'nda Türk ve Suriyeli gençlerin çektikleri fotoğraflardan oluşan "Gelecek Hayalleri" sergisi açıldı

İstanbul Havalimanı, çok anlamlı bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve UNICEF Türkiye temsilciliği ortaklığıyla Türk ve Suriyeli gençlerin çektiği fotoğraflardan oluşan ‘Gelecek Hayalleri’ fotoğraf  sergisi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıldı.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki serginin açılışına İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri  Samsunlu ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle katıldı.

Bakan Kasapoğlu açılış konuşmasında “Biz dünyada barışın ve adaletin tesisi için gençlerimizin bilinci, inancı için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçlerde tüm gücümüzle sizlerin hayallerine katkı sağlamak için çabalayacağız. Yanınızda olacağız” diye konuştu.

İGA Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu ise İstanbul Havalimanı’nı yaşayan bir mekan olarak kurguladıklarını ifade ederek “Farklı kültürlerin buluştuğu küresel bir hub  konumundaki İstanbul Havalimanı’nda bu anlamlı sergiye ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Havalimanımızda kültür ve sanatın destekçisi olmak için çalışıyoruz. Desteğimiz her zaman sürecek” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule