MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'DÜNYANIN EN İYİ HAVAYOLU'
Dünyadan
18 Temmuz 2018 Çarşamba 17:03

'DÜNYANIN EN İYİ HAVAYOLU'

Singapur Havayolları, 2018 Skytrax ödüllerinde “Dünyanın en iyi havayolu şirketi” ödülüne layık görüldü

Singapur Havayolları, Skytrax Ödüllerinde bu yıl 'Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi' ödülünü aldı. Ayrıca  'Dünyanın En İyi First Class Kabini', 'Asya'nın En İyi Havayolu Şirketi' ve 'En İyi First Kabin Koltukları' ödüllerini de aldı.

Bu yıl aldığı ödül ile birlikte Singapur Havayolları, 'Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi' ödülünü dördüncü kez almış oldu. Ödüller, 335'ten fazla havayolu şirketini, 20 milyonu aşkın yolcu tarafından puanlanarak Ağustos 2017 ile Mayıs 2018 arasında yapılan anketlere göre verildi.

Dün Londra'da düzenlenen ödül törenindeki konuşmasında "Singapur Havayolları, Skytrax 'Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi' ödülüne layık görüldüğü için çok mutluyuz. Bu ödülü, müşterilerimize dünyanın en iyi seyahat deneyimini sunmaya çalışan 26.000 Singapur Havayolları Grubu çalışanlarına adıyorum" diyerek başlayan Singapur Havayolları CEO’su Goh Choon Phong sözlerineşöyle devam etti:

“Son derece rekabetçi olan bu global ortamda müşteriler birçok havayolu şirketini tercih edebileceğinin farkındadır ve bu ödül müşterilerden alınan geri bildirimlere göre seçilmiştir. Bu ödül, havayolumuzun önem verdiği üç ana unsurun (ürün liderliği, hizmet mükemmelliği ve ağ bağlanırlığı) yanısıra rekabet üstünlüğümüzü sürdürebilmek, müşteri beklentilerini karşılayabilmek ve daha fazlasını aşmak için bizi motive edecektir."

Skytrax CEO’su Edward Plaisted ise; "Ödül tarihinde müşteriler tarafından dördüncü keza Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi seçilen Singapur Havayolları'nı bu olağanüstü başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Müşterileri en fazla etkileyen unsur olan tutarlılığın hem ürün hem de hizmet kategorilerinde yüksek puanlar alan Singapur Havayolları'nın değerli bir niteliği olduğu da bu sayede kanıtlanmıştır. Yeni first class süitlerini kullanmaya başlamasının ardından bir yıl bile geçmeden Dünyanın En İyi First Class Kabini ödülünü alan Singapur Havayolları'nın bu ödülü almaktan çok gurur duyduğuna eminim" dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule