MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 BİLAL EKŞİ  KABİN EKİPLERİNE SESLENDİ
Havacılık Haberleri
30 Ocak 2018 Salı 15:14

BİLAL EKŞİ KABİN EKİPLERİNE SESLENDİ

Kabin memurlarıyla buluşan Bilal Ekşi "Sizleri her zaman gülümserken görmek istiyorum" dedi

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin memurlarıyla buluşarak 2017 yılını değerlendirdi. 2018 ve sonraki yıllar için THY’nin hedeflerini anlatan Ekşi, toplantıda kabin ekiplerinin sorularını da cevaplandırdı. Bilal Ekşi, “Bizi rakiplerimizden farklı kılan ve misafirlerimizi bize bağlayan şey, kabin içinde sizlerin eliyle gerçekleşen o tılsımlı insani dokunuştur” dedi.

2018 HEDEFLERİNİ ANLATTI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin memurlarıyla biraraya geldi. Toplantıda 2017 yılını değerlendiren Ekşi, 2018 ve sonraki yıllar için THY’nin hedeflerini anlattı. Konuşmasının başında, yakın zamanda gerçekleştirilen Yönetici Zirvesi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm Türk Hava Yolları yöneticilerinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlandığını belirten Ekşi, bu kabul ve Antalya’daki zirve sırasında gündeme gelen önemli başlıkların altını çizerek kabin ekiplerinden beklentilerini belirtti.

“Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da ifade edildiği üzere, Türk Hava Yolları sadece ticari kaygılarla faaliyet göstermekte olan bir havayolu değildir. Bilakis Türk Hava Yolları, Türk insanı ile özdeşleşmiş olan misafirperverlik, yardımseverlik, güler yüzlülük gibi kıymetli pek çok değerin tüm dünyaya kültür elçisi misali taşıyıcısı konumundadır” diyen Ekşi, yolcularla direkt temas halinde olan kabin ekiplerinden de görevlerini bu bilinçle icra etmelerini beklediğini belirtti.

“Kabin içinde bizi diğer havayollarından ayıran bu başarınız için sizleri tebrik ediyorum. Ancak, ‘daha iyisi herzaman mümkündür’ anlayışıyla kendimizi her geçen gün daha da geliştirmeliyiz” şeklinde sözlerine devam eden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin ekiplerinin en önemli iki vazifesinin uçuş emniyetini ve yolcu memnuniyetini sağlamak olduğunu ve ancak bu iki görev layıkıyla yerine getirildiği takdirde bir havayolunun başarılı sayılabileceğini vurguladı.

SİZLERİ HER ZAMAN GÜLÜMSERKEN GÖRMEK İSTİYORUM

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte Türk Hava Yolları’nın operasyonel açıdan pek çok avantaja kavuşmakla birlikte yoğun bir rekabet ortamına gireceğinin de altını çizen Ekşi, 2018 yılının 2017’ye nazaran her anlamda çok daha başarılı geçeceğine duyduğu inancı ifade etti. Ekşi, “Bizi rakiplerimizden farklı kılan ve misafirlerimizi bize bağlayan şey, kabin içinde sizlerin eliyle gerçekleşen o tılsımlı insani dokunuştur. Bu dokunuşun anahtarı ise çehrelerinizdeki içten tebessümdür. Sizleri her zaman gülümserken görmek istiyorum. Son 15 yıl içerisinde 10 milyon yolcu taşıyan lokal bir havayolundan küresel bir oyuncuya dönüştük. Dünyadaki havayolları arasında 30. sırada yer alırken şimdi 13. sıradayız. Ancak, hedefimiz en kısa sürede ilk 10 içindeki yerimizi almak ” dedi.

Ekşi, 2016 gibi zorlu bir yılın ardından, hangi kademede görev alırsa alsın tüm Türk Hava Yolları çalışanlarının “Bir Olunca” mottosunda ifadesini bulan ekip ruhuyla neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiş olduğunu hatırlatarak konuşmasını sonlandırdı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin kabin ekipleriyle düzenli aralıklarda bu toplantıları yapmakta olduğu ve ekipler tarafından da bu toplantıların ilgiyle takip edildiği biliniyor.

Tuncer Cengiz  (İHA) 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule